mandag 22. oktober 2012

Bli med på Barnas juleutstilling: Julehus

Sjølingstad Uldvarefabrik inviterer også i år barn og unge i skoler, SFO og barnehager til å vise fram arbeider på juleutstillinga på fabrikken. 

I år er tema for utstillinga Julehus. Bruk fantasien og lag ditt eller klassens drømmejulehus. Vi ønsker store og små julehus i forskjellige materialer til utstillinga. Kanskje det går an å gå inn i julehuset deres? Eller kanskje det er så lite at det er laget av ei fyrstikkeske? Kanskje det er et ordentlig amerikajulehus, eller kanskje ei stue i skogen?

Utstillinga åpner lørdag 1. desember og vises til og med tirsdag 18. desember. Vi ønsker oss bidrag i forskjellige materialer og teknikker. Elevene kan lage hvert sitt produkt, eller gruppa kan lage et fellesarbeid. Dere må gjerne skrive en liten tekst til julehuset som blir leverte inn.

Påmeldingsfristen til Barnas juleutstilling ”Julehus”: Mandag 19. november Innlevering av arbeider senest: Onsdag 28. november.

I utstillingsperioden blir det arrangert juleverksted for skoler og barnehager på fabrikken. Der lager vi julepynt og små gaver i filt og ull. Vi tar imot påmeldinger allerede nå.

Mer informasjon om juleverkstedet kan dere finne her. Vi oppfordrer dere til også å bli med på ei omvisning i fabrikken. Da får dere se hvordan ull blir til tråd, garn og tepper på gamle maskiner.

Ta kontakt med oss for å melde dere på til utstilling eller juleverksted. Tlf: 38 25 60 23. E-post: sjolingstad @ vestagdermuset.no

 Tovet nisse fra Sjølingstad Uldvarefabrik
I fjor var Julenisser tema for Barnas juleutstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir glade for tilbakemeldinger, ris eller ros.